z myślą o rodzicach i dzieciach

Zaznacz stronę

Jak zadbać o własną markę przed powrotem do pracy?

Opis:

Zapraszamy na warsztaty podczas których dowiecie się jak zadbać o własną markę przed powrotem do pracy po urlopie macierzyńskim lub wychowawczym.

W trakcie warsztatu omówimy sposoby autoprezentacji w sytuacjach zawodowych: powrotu do pracy po urlopie macierzyńskim lub rodzicielskim oraz poszukiwania nowej ścieżki rozwoju zawodowego. Takiej, która pomaga łączyć młodym rodzicom wszystkie sfery życia. Omówimy elementy werbalne i niewerbalne budowania zawodowego wizerunku, sprawdzimy jak zwiększyć swoją profesjonalną wiarygodność oraz które cechy szczególnie warto rozwijać. Przedyskutujemy, jak zwiększyć swoją samoocenę i zadbać o własny komfort w niełatwych sytuacjach zawodowych, z którymi mierzą się młodzi rodzice. Oraz jak stworzyć spójny, profesjonalny wizerunek samej/samego siebie.

Warsztat poprowadzi Anna M. Kiełbiewska - trener, coach i wykładowca akademicki. Od pięciu lat związana z Uniwersytetem Warszawskim, gdzie naucza skutecznej i pięknej komunikacji. Prowadzi także szkolenia medialne oraz warsztaty umiejętności miękkich, m.in. z etykiety biznesu, autoprezentacji, kreatywności i asertywności. Ma ponad ośmioletnie doświadczenie w biznesie i trzyletnie w sektorze organizacji pozarządowych. Prywatnie spełniona żona, mama i córka, z radością celebruje wolne chwile w niewielkim, lecz stałym gronie najbliższych przyjaciół. Miłośniczka motocykli HD, szczęśliwa mama i posiadaczka dwóch niebieskich kotów. Z zapałem rozwija umiejętności dydaktyczne i pomaga swoim kursantom odkrywać i wzmacniać ich potencjał.

Spotkanie jest bezpłatne. Liczba miejsc jest ograniczona – obowiązują zapisy za pomocą poniższego formularza.

Czas: środa, 7 czerwca, godz. 10.00-12.15.

Miejsce: Mokotowskie Centrum Integracji Mieszkańców, ul. Woronicza 44A

Dla kogo: zapraszamy rodziców/opiekunów; na zajęcia można przyjść z dzieckiem, które podczas zajęć pozostają pod Waszą opieką

UWAGA! uczestnicy zajęć wyrażają zgodę na wykorzystywanie danych osobowych i/lub wizerunku. Brak zgody jest równoznaczny z brakiem możliwości udziału w zajęciach.

Jeśli podoba Ci się to co robimy, to po spotkaniu będziesz mogła/ mógł przekazać darowiznę, która wesprze realizację projektów Fundacji RoRo. Dzięki Waszym wpłatom możemy robić to, co robimy.

Zajęcia są częścią projektu „Stawiam na Rodzinę”
Zadanie realizowane jest dzięki dofinansowaniu ze środków m. st. Warszawy

Zapisy na to wydarzenie są zamknięte.

Prosimy zapisz się na nasz newsletter jeśli chcesz być poinformowany/a o podobnych wydarzeniach.