Ładowanie Wydarzenia

Eksperymenty na Ochocie, cykl 4 zajęć dla dzieci 6-10 lat

16 lutego godz. 17:30 - 18:15

Free

Zapraszamy dzieci w wieku 6-10 lat do wzięcia udziału w cyklu warsztatów naukowych z eksperymentami.

W ramach cyklu zaplanowane zostały następujące zajęcia:

• napięcie powierzchniowe
  • z prądem nie ma żartów
  • czy nie wychodząc z domu można dotrzeć na biegun? magnetyzm
  • w świecie instrumentów muzycznych

Podczas spotkań uczestnicy będą samodzielnie wykonywać doświadczenia, które przybliżają tematykę zajęć. Spotkania będą także okazją co ćwiczenia zdolności manualnych i rozwijania motoryki małej.

Cykl zajęć jest bezpłatny. Liczba miejsc jest ograniczona – obowiązują zapisy za pomocą poniższego formularza.

Kiedy: piątki – 16 i 23.02 oraz 1 i 8.03, godz. 17:30 – 18:15, obowiązuje jeden zapis na cały cykl spotkań

Gdzie: Biblioteka „Piątka”, ul. Grójecka 109

Dla kogo: zapraszamy dzieci w wieku 6-10 lat mieszkające lub uczące się w Warszawie

Jeśli chciałabyś/chciałbyś nam przekazać informację o specjalnych potrzebach uczestnika zajęć, to prosimy o wysłanie maila na adres dostepnosc@fundacjaroro.org do poniedziałku 12 lutego.

Przed zapisaniem się na zajęcia prosimy o zapoznanie się z Regulaminem, w którym znajduje się Klauzula informacyjna dotycząca przetwarzania danych osobowych.

Nasze zajęcia są bezpłatne, organizujemy je w oparciu o dotacje, które zazwyczaj pokrywają około 95% budżetów projektów. Pozostałe 5% finansujemy ze środków przekazanych Fundacji przez darczyńców, którymi są w większości uczestnicy naszych zajęć. Zapraszamy Was do wsparcia działań Fundacji, w tym celu utworzyliśmy zbiórkę: https://zrzutka.pl/d2v3d3 Z góry serdecznie dziękujemy za Wasze zaangażowanie.

Zajęcia są częścią projektu „Akademia Młodych Odkrywców, edycja 2” współfinansowanego ze środków Biura Edukacji m. st. Warszawy.

Rezerwacje

Rezerwacje są niedostępne, ponieważ wydarzenie już się zakończyło.

Szczegóły

Data: